Deltag i Kulinarisk Vandredag og oplev en dag fyldt med god smag, nærvær og hyggelige aktiviteter. Smag på lokale råvarer, mød passionerede madnørder og nyd naturen omkring Kær Vestermark. Turen på 10.5 km fører dig til 5 forskellige poster og afsluttes med en lækker middag i vores restaurant. Kom alene eller sammen med andre og lad din indre livsnyder få frit løb!
OBS: Bemærk venligst, at billetten kun skal vises på dagen. Se bort fra afhentningstidspunktet – vælg "Hurtigst muligt" under checkout og fortsæt til betaling.
V - Vegetarisk VG - Vegansk
*Bemærk: Svinekæber har en del fedt, som giver væske på din pizza
Tomatsauce, grillet aubergine, squash, peberfrugt, hvidløgsolie.
Tomatsauce, mozzarella, oregano, basilikum og olivenolie.
Tomatsauce, mozzarella, stærk salami, scamorza og oliven.
Mozzarella, kartofler, rosmarin, scamorza og guanciale (lufttørret svinekæbe).
Tomatsauce, mozzarella, grillet aubergine, squash, peberfrugt og pestogenovese.
Tomat, mozzarella, kogt skinke, svampe og persille-/hvidløgsolie.
Tomat, mozzarella, skinke, syltede løg, stærk salami, guanciale (lufttørret svinekæbe) og frisk chili.
Tomatsauce, mozzarella, rucola, Prosciutto Crudo Nationale, Grana Padano, frisk trøffel og trøffelolie.
Tomatsauce, røget mozzarella, nduja (chilli salami pølse), Salsiccia, syltede rødløg.
Mozzarella, kartofler m. rosmarin, blandet salat, paneret kylling og ceasar’s dressing.
Tomatsauce, mozzarella, oksefilet i skiver, syltede rødløg, frisk trøffel og trøffelolie.
Mozzarella, basilikumpesto, rucola, Prosciutto Crudo Nationale eller Bresaola, bøffelmozzarella D.O.P. og cherrytomater.
Mozzarella, blå ost, guanciale (lufttørret svinekæbe), Salsiccia Toscana, hvidløgsspirer og balsamicoglace.
Anbefales til to personer. (OBS: 45 Minutters forberedelsestid)
Basilikumspesto, soltørede tomat, capers, burrata og Grana Padano
Med stegte iger rejer i sauce af kokosmælk, thai karry, løg, hvidløg, forårsløg
Trøffelsauce, fransk Ventréche bacon, kylling filet, svampe, gratineret med panko/persille/ parmesan, trøffelolie.
Fyldt med Karl Johan svampe i trøffelsauce, frisk trøffel, Grana Padano.
Ca. 200 gram. Serveres med salat, ost, bacon, hjemme syltede rødløg og agurker, husets dressing, spirer, samt pommes frites
Ca. 400 gram. Serveres med salat, ost, bacon, hjemme syltede rødløg og agurker, husets dressing, spirer samt pommes frites
Ca. 125 gram. Serveres med salat, ost, bacon, hjemme syltede rødløg og agurker, husets dressing, spirer samt pommes frites
Ca 190 gram. Serveres med salat, ost, hjemme syltede rødløg og agurker, husets dressing, spirer samt pommes frites
ca. 90g
Burger tilberedt med vegan bolle, serveres
med salat, tomat, SHEDDA ost, vegan cole
slow, ærtespirer, plantebaseret mayo,
Pommes frittes
paneret kylling, salat, parmasan ost, croutons og caesar dressing.
Pluksalat, husets mango chilli dressing, soltørrede tomater, spirer
Side salat til hovedret
Minimum 2 personer. Vores kokke udvikler sig hele tiden, så ændringer kan ske i vores tapas anretning.
Håndpillede rejer – cocktail dressing • Mozzarella tomat spyd – pesto • Salumeria – 3 slags pølser/skinke • Oste – 2 slags (dansk/international oste) • Bulgur salat • Hummus • Oliven tapenade • Parmaskinke tapenade • Omelet med svampe • Krustade med varmrøget laksemousse • Vindruer / melon / ananas • Oliven – syltede peberfrugter – grillede artiskokker • Salsiccia Toscana og frikadeller • Foccacia • Smør.
Med koldvands rejer og kapers, på grønne asparges og stegte kartofler
Marinerede bulgur, spidskål salat, sæson grøntsager, avocado, hummus
Kylling Suprême med tomatsauce, soltørrede tomater, grillede peberfrugt, spinat, hvidløg, stegte rosmarin kartofler
Ca. 275 gram. Serveres med kryddersmør, bagte San Marzano tomater og Piemento de Padron.
Ca 275 gram. Serveres med kryddersmør, bagte San Marzano tomater og Piemento de Padron.
Ca. 300g Serveres med kryddersmør, bagte San Marzano tomater og Piemento de Padron.
Ca 200 gram. Serveres med kryddersmør, bagte San Marzano tomater og Piemento de Padron.
Tomatsauce, mozzarella, pølser og pommes frites.
Tomatsauce, mozzarella og oregano.
Serveres med pommes frites.
Serveres med ketchup og mayonnaise
VG - Vegansk
2021 - Tierra Castilla - Tempranillo, Spanien Bouqueten er fint koncentreret med knuste røde bær og vanilje. Smagen er frugtig, moderat fyldig med bløde tanniner og god finish
2021 - Primitivo - Apulien, Italien Fyldig, blød og rig med runde tanniner og noter af svesker, blomme, rosmarin og vanilje
2022 - Sicilien, Italien, 60% Catarratto, 40% Viognier Fyldig, frisk og mineralsk med dejlige frugtfulde af ferskner, citrus og let floralsk
2023 - Neusiedlersee - Østrig Grüner Veltliner - Chardonnay - Sauvignon Blanc Krydret duft med citrusfrugter og grønne æbler. Saftig, spændstig smag med et strejf af eksotiske noter i den cremede eftersmag
Côtes de Gascogne, Frankrig - Merlot
Lys pink. Duft af jordbær og roser. Smagen er frisk, pikant let bitterhed med noter af hindbær og citrus gør vinen delikat
2023 - Cramele Recas - Rumænien Pinot Noir, der skaber en lys, elegant laksefarvet vin i glasset. Duften er saftig og domineret af moden fersken og hindbær. Smagen er forfriskende og blid, men yderst smagfuld. Det oplagte glas som ledsager til solskin på terrassen, i strandkanten eller til de lettere madretter
Parellada, Macabeo Cavaen har fine vedholdende bobler. Den er sprød med elegant duft og smag af grønne æbler og citrusfrugt
50% 2014 + 50% 2015, som har ligget på gærresterne i hele 7 år(!) en lækker balanceret champagne, med brioche - og brødnoter Druer: Chardonnay Dosage: 9 g/l. Første gæring i: Ståltanke
Fine røde frugter, og terroiren gør det hele lidt mere subtilt end kraftfyldt, som Pinot Noir ellers godt kan blive. Dejlig frisk æble syre Druer: Pinot Noir Dosage: 9 g/l. Første gæring i: Ståltanke
Fra de to Grand Cru byer Oger og Le Mesnil-sur-Oger. Champagnen har ligget på gærresterne i 9 år. Champagnen har fået en lækker rund krop, men har samtidig bibeholdt sin friskhed takket være årgang 2015 Druer: Chardonnay Dosage: 4 g/l. Første gøring i: Ståltanke